lördag 23 maj 2015

Bokbingo!

Bloggen Books on the nightstand har en ganska rolig sommarutmaning i form av bokbingo. Rutorna slumpas ut så brickorna är unika (Gå in här och tryck på länken). Så här blev min:Några riktigt roliga rutor och några som skrämmer mig lite. Jag är inget fan av roliga böcker så "Humor or satire" samt "A parody" kan bli ganska svåra. "Published in 1915" är väl inte jätteenkel att trolla fram heller. Jag läste inte som liten så "That you loved as a child" blir lite konstig, men tänker jag kan läsa en bok som jag gillade filmatiserad? 

Kom gärna med tips på de kategorier jag tycker är svåra, men även gällande de andra så klart!

För er som vill köra bingon finns det även en FB-grupp, BOTNS-bokbingo sommaren 2015, att vara med i. Hur ser era brickor ut?

1 kommentar:

  1. Det ska finnas en paradi på Harry Potter, det kanska kan vara lagom i sommarsolen? Humor är svårt, men Paasilinnas Kollektivt självmord är mitt stående tips.

    SvaraRadera