Fortsätt till huvudinnehåll

Utläst i januari: 0

Ja ni läste rätt, jag lyckades inte läsa ut en enda bok under hela januari. Två utlandsresor, stressigt jobb och tegelstenar bär skulden för detta.


Jag läser Konstvetenskap och trots många bilder i kurslitteraturen så är det väldigt mycket att läsa och fokusera på, det blir tyvärr inte mycket läslust över till skönlitteratur. Dessutom har jag läst en riktig tegelsten, Himlakroppar av Eleanor Catton som tagit sin lilla tid. 

Bättre lycka nästa månad. 

Kommentarer

 1. Den därna Himlakroppar ser ju så tung ut att den knappt går att bära. Den ser minst ut som 5 böcker ihopslagna. Stativ behövs! ;) Gillade du den då?// Anna (Böcker & sånt)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer ett inlägg under morgondagen :)

   Radera
 2. Jösses, jag skulle nog behöva ett halvår för att läsa ut en sådan tegelsten! :o

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100