söndag 20 oktober 2013

Bloggfadder?

Bokbabbel skrev igår om bloggfaddrar, alltså den som fått en att starta sin blogg, och för mig är väl svaret rätt enkelt. Eller inte.

Jag har bara haft bokblogg i 3,5 år, alltså en riktig bebis i sammanhanget, men bloggade "privat" innan dess. När jag en dag fick lust att skriva om en bok, det var Hush, hush av Becca Fitzpatrick, och kom på efter att jag publicerat inlägget att jag kanske borde starta en blogg om enbart böcker. För det passade sig inte så väl i samma forum som festminnen och vardagsgnäll. Jag får väl säga att Bokhora är min bloggfadder, mest för att det är den enda bokblogg jag kände till när jag började, ja jag var nog ganska naiv och trodde att jag var unik. Det tog inte många dagar innan jag insåg att jag inte var det minsta speciell faktiskt.

Däremot vill jag säga att det kanske var Bokhora som fick mig att starta, men det är helt klart #boblmaf som hjälpt mig med inspiration, boktips, bloggtips, skrivarlust och gett pepp i alla dess former. Jag hade helt klart varit en annan läsare och bloggare, en sämre sådan, om det inte vore för er. Ni är ständigt, och förblir, mina bokfaddrar!

1 kommentar:

  1. Haha, vad gulligt att du trodde att du var unik! :D Well put i övrigt, #boblmaf har nog format oss alla! <3

    SvaraRadera