tisdag 4 september 2012

Sara-Sofias läsrapport augusti 2012

Augusti blev en helt okej månad rent läsmässigt, måste jag säga. Många bra och givande böcker.

Evig Eld - Jonas Moström (ljudbok)
A Storm of Swords - George R.R. Martin (tredje boken i Game of Thrones-serien)
Sharp Objects - Gillian Flynn
Brott - Karin Fossum (ljudbok)
Jag finns - Maja-Maria Henriksson (ljudbok)
Vattenänglar - Mons Kallentoft (recensionsbok)
Skugga - Karin Alvtegen (ljudbok)
The Fall of Anne Boleyn; A Countdown - Claire Ridgway

Totalt 1907 sidor samt 34 timmar och 25 minuter.

A Storm of Sword, Brott samt The Fall of Anne Boleyn (som dock är en faktabok) måste jag kora som favoriter denna månaden. Hela Game of Thrones-serien har hittills varit helt otroligt bra, jag kan knappt hålla mig tills jag får kasta mig över bok nummer fyra. Dock vill jag inte att den skall ta slut för fort, så jag försöker lägga band på mig så gott det går.
Vattenänglar och Jag finns var tyvärr mindre bra. Vattenänglar hade som jag tidigare skrivit en intressant story, men jag kände att författaren slaktade detta lite med allt inblandande av kursiverade tankar från de döda offren. Jag finns började som en gripande och smärtsam bok om en flicka som mobbas och kränks både i skolan och hemma, men den blev tyvärr ganska tjatig mot slutet och jag kom på mig själv med att tänka på annat när jag lyssnade på den.

Har ni läst något extra bra under augusti månad?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar