torsdag 6 september 2012

Let me introduce: Min Surfplatta!


Förlagen blir allt mer villiga att skicka elektroniska recensionsböcker och min överfulla bokhylla, mitt postombud och min älskade sambo hurrar i kör för att slippa mina bokpaket. För ett tag sedan läste jag en bok på iPad för att den helt enkelt inte funkade alls på Kindle (som PDF saknades nedersta raden på varje sida och som konverterad till mobi blev text och siffror huller om buller). Här satt jag sedan helt plötsligt med tre recex i elektroniskt format och tänkte "Hur tusan ska jag läsa det här, på mobilen?" och då råkar jag fylla 30 och får av ovan nämnde sambo en alldeles egen surfplatta!

Nu kan jag läsa PDF, Kindle-böcker, EPUB, låna böcker på biblioteket och köpa isländska e-böcker (om vi nu enbart ska ta upp läsaspekterna av plattan). Jag är riktigt nöjd. 

2 kommentarer:

  1. Grattis! Fin platta! Vill bara påpeka att det går utmärkt att läsa PDF på den större Kindle-modellen, så för mig fungerar det prima:) (har visst kommenterat något liknande tidigare...)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa jag vet att du sagt det tidigare och det är ju sjukt smidigt, men nu har jag ingen sån ;)

      Radera