onsdag 23 maj 2012

Klubb död - Charlaine Harris

Bill är borta och Sookie samt de andra vampyrerna börjar ana oråd. En varulv försöker kidnappa Sookie och så är hela cirkusen igång. Sookie beger sig till Jackson för att luska ut vem som tagit Bill och med sig på resan har hon en varulv Alcide och vampyren Eric, två mycket vackra män.  

Jag tyckte nog att del tre i serien om Sookie var ganska tråkig och enformig. Det var inte spännande och det hände inte lika mycket som i de tidigare böckerna. Det handlade mest om Sookie, Eric och Alcide, jag saknade ganska ånga karaktärer. Och så var det ganska mycket snusk. 

Jag försöker erinra mig vad som hände i säsong tre av tv-serien men det går sådär. Men jag tyckte nog inte att den var riktigt lika tråkig. Hoppas del fyra i serien har något mer att komma med. 

köp boken här eller härInga kommentarer:

Skicka en kommentar