onsdag 7 mars 2012

Bokhandel i San Francisco

Jag har inte läst en sida sedan jag landade, jag har varit för trött och upptagen med annat. Jag har dock upplevt massor. Och idag hittade jag bokhandeln som jag sett fram emot att besöka:

Så fantastisk! Tre våningar böcker av alla dess slag. Jag hittade en hel hylla ned San Francisco-relaterad litteratur, inte bara resguider utan även böcker som utspelar sig i staden, som är skrivna av författare i staden och antilogier av poesi från stadens poeter. Helt underbart! Och överallt fanns det "staff's choice" i hyllorna, utvalda nyheter och jag kom knappt därifrån.

Jag kostade på mig den här vackra antologin:

Hoppas ni har det bra där hemma!

/Metta

Location:Powell St,San Francisco,USA

1 kommentar:

  1. De hade massor med "staff's choice" på boklådorna i New York också, tycker det är en underbar ide!

    SvaraRadera