söndag 1 januari 2012

Läsrapport December 2011

Catcher in the rye - J. D. Salinger
Revolt - Lisa Rodebrand
Vi i villa - Hans Koppel
Fjärilen i glaskupan - Jean-Dominique Bauby
Medicinen - Hans Koppel
Christmas is murder - C.S. Challinor
Snusk - Alan Bennett

7 böcker, 1246 sidor. Helt okej med tanke på att den första boken lästes ut 12/12. 

Alla nyårslöften utom ett är uppfyllt, jag läste totalt 101 böcker under 2011. Det som blev kvar är en bok av en afrikansk författare, jag får försöka få med det 2012 i stället. 

Nyårsboklöften inför 2012 har ni redan tagit del av i och med den boktolva som presenterats i julkalendern, det vill säga läsa böcker av 12 författare som jag tidigare bara läst en bok av men älskat. 2012 blir alltså, till skillnad från 2011 som var året då jag vidgade mina vyer, året då jag hittar tillbaka till mina favoriter. Jag kommer att fortsätta med månadsrapporteringen så klart, där jag tänker lägga till kategorier så som "månadens bästa" och "månadens besvikelse" och följa upp boktolvan. Har ni några önskemål/tankar/idéer till läsrapporteringen så får ni gärna dela med er!

Tack kära följare för ett fantastiskt bokår 2011 och hoppas 2012 blir minst lika bra!4 kommentarer:

 1. Galet! Jag läste 25 böcker 2011.... å andra sidan var jag ganska slö och lat i mitt läsande vissa perioder, någon månad gick helt utan läsning. Men i år, då banne mig ska jag ta tag i böckerna ;) god fortsättning :)

  SvaraRadera
 2. Kaffehora: Det konstiga är att jag känner mig lat trots dryga 100 lästa. Vad kommer jag upp i om jag inte är lat? :P

  Tack detsamma!

  SvaraRadera
 3. Är inte Chimamanda Ngozi Adichie från Afrika? En av mina absoluta favoriter. Hennes nya novellsamling är himla bra, likaså Lila Hibiskus!

  SvaraRadera
 4. Sara: Jag har hört mycket gott om henne men tyvärr aldrig läst!

  SvaraRadera