tisdag 3 januari 2012

Grattis Adlibris - 10 år!

Idag jubilerar jag och nätbokhandeln Adlibris, det är nämligen exakt 10 år sedan jag gjorde min allra första beställning. 3/1 2002 såg min beställning ut så här:


Jag hade fått hela Ramsesserien i julklapp, utom just del ett då den var slutsåld i den lokala bokhandeln så jag tog mig till mig och beställde på nätet. Jag läste samtliga böcker under våren, då jag på den tiden faktiskt läste det jag köpte i stället för att köpa sju gånger fler böcker än vad jag kan läsa. Liftarens guide läste jag till och från jobbet så att så fort jag hör talas om den tänker jag direkt på att sitta och huttra i en kall bil med min pappa bakom ratten. Ramsesserien läste jag och tyckte mycket om, då jag alltid gillat Egypten. Jag vet dock inte om jag skulle våga läsa om den, men den står kvar i hyllan. Tolkienboken är en kortis som jag tyckte mycket om också, det var trots allt Tolkien som fick fart på min läskarriär då hans verk fick mig att bli intresserad av litteraturhistoria.

I januari 2002 var jag 19 å gammal och var just på väg att börja bli en läsare, vilket nog alla vet i efterhand lett till att jag blivit en extrem bokmal. Det skulle komma att dröja ett halvår till nästa beställning, och ett halvår till nästnästa, vilket känns helt ofattbart idag då jag hämtar ut paket varje vecka (23 ordrar från endast Adlibris under 2011).

Tack Adlibris för 10 fina år, jag hoppas de kommande 10 blir minst lika bra!4 kommentarer:

 1. Tack för 10 fina år och en riktigt bra blogg. Vi hoppas på 10 år till ihop! :)

  SvaraRadera
 2. Karin: Det är jag som ska tacka :)

  SvaraRadera
 3. Men oj, har det gått så länge? Vad fint att du har beställningen kvar!

  SvaraRadera
 4. Bokbabbel: Hehe ja alla beställningar finns ju kvar på "mitt konto". Snubblade över den när jag letade efter nåt annat och la upp ett inlägg :)

  SvaraRadera