torsdag 19 maj 2011

Bokbyte på biblioteket

Efter morgonens radiosändning var det bara till att ta nya tag och ge sig till jobbet och på kvällen var det bokbyte på biblioteket som gällde. Jag och Therese radade upp några medhavda böcker och så här såg det ut:


En strid ström av folk kom förbi med böcker de ville byta och roffade snabbt åt sig titlar de kände igen eller böcker som vi rekommenderat. Vissa ville inte ta lika många böcker som de kom dit med, andra tog fler än de bytt in. I princip hela utbudet var utbytt i slutet och vi hade minst det dubbla antal böcker där vi tog vara på ett par titlar var och resten lämnade vi in på Myrorna.

Det var otroligt roligt att träffa nytt folk och prata om böcker och allt däromkring. Det kom även en trevlig kille från lokaltidningen och fotograferade och intervjuade så håll utkik i SLA under morgondagen.


Jag fick med mig Kära Ingen av Berlie Doherty, Glennkill av Leonie Swann och Efter alla år av saknad av Peter Robinson.


5 kommentarer:

  1. Mimmi: Ja det var fantastiskt roligt, var helt slut igår kväll =)

    SvaraRadera
  2. Bokbytardagen är ett riktigt bra initiativ som snabbt nästan blivit en folkrörelse! Åtminstone en folkrörelse en dag om året!

    SvaraRadera
  3. Monika: Ja, visst är det så. Synd bara att inte fler engagerar sig då jag hört att det varit en besvikelse på vissa platser.

    SvaraRadera