tisdag 19 april 2011

Köpstopp 2011

Nu är det dags för köpstopp igen, inte för att jag är snål utan mer för att mina bokhyllor svämmar över och jag behöver tid till de böcker jag redan har.

Jag har idag den 19/4 2011 beställt den sista boken, Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren, och nästa bok kommer att inhandlas tidigast 22/9 2011 då bokmässan börjar.

Undantag för bokcirkelböcker och eventuell kurslitteratur. Recensionsböcker och presenter räknas naturligtvis inte heller, men recex och biblioteksböcker ska undvikas eftersom syftet är att lyfta fram det jag redan har.

Så nu är det officiellt och så får vi se hur det går.

8 kommentarer:

 1. Skulle behöva göra detsamma, men frågan är om jag vågar vara så officiell. Förra året hade jag köpstopp under hösten, med ett uppehåll för bokmässan och det fungerade förvånansvärt bra.

  SvaraRadera
 2. O: Det funkar inte om jag inte gör det officiellt. Jag hade ett i höstas med och det gick bra.

  SvaraRadera
 3. Lycka till med köpstoppet!
  Jag hade ett förra våren, det var bara ynka tre månader så det gick som en dans. Förhoppningsvis kommer du hitta så mycket bra böcker i dina hyllor att du inte ens kommer märka av stoppet, lite så var det för mig.

  SvaraRadera
 4. Lycka till. Själv har jag inte lyckats så bra med mina köpstopp.

  SvaraRadera
 5. Jag skulle också behöva ett köpstopp. Kanske. Har funderat lite på det, det finns ingen brist på böcker att läsa här hemma, men jag vet inte om jag kan. Eller vill, ärligt talat.

  Och du som vågar dig på ett så långt köpstopp också. 22/9. Då har ju hela sommaren redan gått förbi. Nej, det skulle jag inte klara just nu. Men alla "lycka till" till dig. May the Gods be with you!

  SvaraRadera
 6. JA! men verkligen! Skulle bara behöva lägga två stora beställningar så kan jag ta köpstop sedan, hehe...;) Men seriöst, du har rätt.. hyllorna bågnar. inga fler recex, inga fler "hoppa-på-erbjudanden". Får sätta böcker i önskelista så länge istället. Bra att faktiskt läsa de där böckerna man köpte för några månader sedan också som man så hett ville läsa då med.

  SvaraRadera
 7. Bokomaten: Visst är det så, och ett och annat bokreafynd o klassiker. Jag har precis köpt en Kindle som jag väl får låna lite böcker till, annars känns ju den lite värdelös :)

  SvaraRadera