söndag 19 september 2010

Bokmässa 2010 - 5 dagar kvar

Nu ligger det alltså enbart 5 hela dagar mellan mig och bokmässan. Denna bokälskares våta dröm som för min del besöks för första gången. Nu när förvåningen/upphetsningen över att ha bestämt mig för att åka (skedde alltså igår) så är det dags för en liten lägesrapport.

Tågbiljetter Skövde-Göteborg tur och retur köpta och utskrivna. Ligger i bokmässeplastfickan. Resan börjar 07:32 på centralstationen, fick tyvärr inte tag på X2000 så resan tar 1,5 timmar. Frukost samt ännu okänd lektyr kommer bli nöjet på resan ner. Hemresan blir strax efter 20, då 18:40-tåget var fullbokat.

Bokmässebiljetter för lördagen 25/9 köpta och utskrivna. Ligger i bokmässeplastfickan.

Monterprogram för lördagen 25/9 utskrivet och igenomögnat en gång. Ligger i bokmässeplastfickan.

Karta för mässan utskriven. Ligger bokmässeplastfickan.

Petina Gappahs bok Sorgesång för Easterly lånad på biblioteket och påbörjad (är just nu på sida 49) inför IRL-bokcirkel. Än så länge tycker jag mycket om den.

Flertalet blogginlägg om bokmässan lästa för att ta del av tips från de mer erfarna. Noterar att sköna skor/kläder, kontanter, ryggsäck för fynd, vattenflaska står i topp på packlistorna.

Visitkort designade tillsammans med sambon, blir hemmagjorda på visitkortspapper men jag tror det kan bli bra.

Humöret är på topp och fjärilarna i magen är på plats. Det känns som att det är allt för lång tid kvar samtidigt som det känns som kort tid, eftersom alla nog har haft mycket längre tid att planera sin resa än jag. Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar