Fortsätt till huvudinnehåll

Börjar likna nåt

Nu har jag pillat med den här nya bloggen ett bra tag. Lagt till lite länkar i olika kategorier samt lagt upp en läslista. Listan kommer att visa den bok som läses för tillfället som nr 1 och sedan de 4 nästkommande böckerna. Jag försöker variera läslistan så mycket som möjligt genom att blanda utländska/svenska författare, olika genre, olika tidsepoker, nytt/gammalt(bortglömt)/klassiskt, olika åldersgrupper osv.

Jag kommer att skriva om hur det går med boken som för närvarande ligger på plats nummer ett, om urvalsprocessen till listan, om tidigare lästa böcker samt om sådant som kanske helt enkelt inte hinns läsas. Kanske slinker det in en och annan filmatisering, tidningsartikel, blogginlägg osv.

Vad tycks?

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100