Fortsätt till huvudinnehåll

Terminator blir ny serie!

Minns ni den där serien Terminator. The Sarah Connor Chronicles? Den utspelade sig någonstans mellan den fantastiska andra filmen och den ganska urusla tredje filmen. Själv gillade jag serien men den slutade ganska hafsigt eftersom den avslutades innan den egentligen var helt klar. 

Tyvärr blir den nya serien inte någon efterföljare till Sarah Connor Chronicles utan den ska knyta ihop händelser från den första Terminatorfilmen som kom ut 1984 med den kommande filmen som är planerad att gå upp på bio under 2015. Däremot finns det faktiskt lite kopplingar till den förra serien då Zack Stentz och Ashley Miller som var story editors iden första serien och kommer nu att skriva den andra. De har tidigare skrivit manus till X-men: first class, Fringe och Thor. Laeta Kalogridis och Patrick Lussier kommer att producera den nya serien, samma personer har skrivit manus till den nya Terminatorfilmen Genesis. 

Det verkar som att teamet bakom serien letar efter en kanal som vill sända serien så hoppas att de hittar något för nu när jag vet att den ska vara en länk mellan den första och den nya filmen kommer jag nog inte kunna se den nya filmen utan att undra vad det är vi har missat. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig? Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in . Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig? Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder de

Sommarläsning

Idag börjar mitt lokala bibliotek med sommarlån, det vill säga att ma nfår ha böckerna i sex veckor. Jag passar på att kolal igenom de tips jag fått om Oceanien och Danmark, kollar vad som finns inne på biblioteket och kommer fram till följande lista som ska lånas hem idag: - Sonya Hartnett - Torsdagsbarn (ungdomsbok, australiensisk författarinna, den sista boken i ALMA-utmaningen) - Christian Jungersen - Undantaget (dansk författare, en bok som man inte ska kunna lägga ifrån sig) - Janet Frame - En ängel vid mitt bord (författare från Nya Zeeland, självbiografisk bok) - John Marsden - I morgon när kriget kom (australiensisk författare, ungdomsbok, dystopi?) - Jette Kaarsbol - Den stängda boken (dansk författarinna, historisk roman) - Peter Hoeg - De kanske lämpade (dansk författare) Får in en hel del utmaningar där känner jag. Det blir en tur till biblioteket på lunchen! UPPDATERING: Peter Hoeg fick stanna kvar på biblioteket, däremot kom alla andra med hem, plus Människo

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här .  Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott.