Fortsätt till huvudinnehåll

Hur träffade han den där mamman egentligen?

Ja de flesta av oss har väl sett det allra sista avsnittet av TV-serien How I met your mother vid det här laget, men om ni inte har det och väldigt gärna vill det så ska ni sluta läsa nu! Om ni inte orkar kolla men ändå vill veta hur det slutar läs gärna vidare. 

Så Ted träffar äntligen sina barns mamma, hon är bassist på Barney och Robins bröllop. Hon är helt perfekt, de får barn och gifter sig men så blir hon sjuk och dör. Det har gått sex år sedan hon dog och Ted ger sig slutligen ut för att sluta upp ihop med Robin, som är frånskild och världsberömd reporter. Även om jag inte har följt serien frenetiskt så kan jag väl ändå tycka att det var ett ganska värdigt slut. Jag hade faktiskt inte förväntat mig det alls. 

Men. Strax efter att sista avsnittet sändes kommer nyheten ut om att en DVD-box med samtliga avsnitt kommer att ges ut tillsammans med ETT ALTERNATIVT SLUT! Detta djävulens påfund. Tydligen hade skaparna två olika slut att välja mellan, valde ett och står för det, men de kommer ha med det andra i DVD-boxen. Det kommer inte innehålla några nya scener alls utan är bara klippt på ett annat sätt, så det kan ju knappast sluta med bli väldigt annorlunda, eller? 

Vad tror ni? Eller har ni rent av egna önskemål om hur det borde ha slutat?Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig? Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in . Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig? Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder de

Sommarläsning

Idag börjar mitt lokala bibliotek med sommarlån, det vill säga att ma nfår ha böckerna i sex veckor. Jag passar på att kolal igenom de tips jag fått om Oceanien och Danmark, kollar vad som finns inne på biblioteket och kommer fram till följande lista som ska lånas hem idag: - Sonya Hartnett - Torsdagsbarn (ungdomsbok, australiensisk författarinna, den sista boken i ALMA-utmaningen) - Christian Jungersen - Undantaget (dansk författare, en bok som man inte ska kunna lägga ifrån sig) - Janet Frame - En ängel vid mitt bord (författare från Nya Zeeland, självbiografisk bok) - John Marsden - I morgon när kriget kom (australiensisk författare, ungdomsbok, dystopi?) - Jette Kaarsbol - Den stängda boken (dansk författarinna, historisk roman) - Peter Hoeg - De kanske lämpade (dansk författare) Får in en hel del utmaningar där känner jag. Det blir en tur till biblioteket på lunchen! UPPDATERING: Peter Hoeg fick stanna kvar på biblioteket, däremot kom alla andra med hem, plus Människo

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här .  Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott.