Fortsätt till huvudinnehåll

Utlottning av paket igen!

Vi fortsätter födelsedagsfirandet med ytterligare en utlottning av ett bokpaket. Detta paketet innehåller boken Blonde av Joyce Carol Oates - en av mina personliga favoriter - och ett sött bokmärke i form av Selma Lagerlöf. Med i paketet kommer också finnas något gott att smaska på, lite läsgodis. 

För att vara med gör ni precis som i Mettas tävlingsinlägg - lämna kommentar och mailadress. Ni kan också få fler lotter genom att dela på facebook eller twitter, eller skriva om tävlingen i er blogg (och länka bland kommentarerna). Vinnaren dras om precis en vecka, söndagen den 22/7.Lycka till!


Kommentarer

 1. Jag vill gärna vara med i utlottningen! Min mejladress är boktok73 (at) gmail.com
  Jag har tipsat om utlottningen på bloggen: http://boktok73.blogspot.fi/2012/07/utlottningar-pa-gang.html

  SvaraRadera
 2. skulle gärna vilja mysa med detta paket i den varma sköna soffan hemma medans regnet vräker ner utanför.

  SvaraRadera
 3. Jag vill såklart vara med i utlottningen och grattar här, på facebook och på min blogg.

  SvaraRadera
 4. Vad kul med två utlottningar!
  Jag är gärna med!

  joel.wahlstrom@hotmail.se

  Jag har länkat till tävlingen här:
  http://joel-wahlstrom.blogspot.se/2012/07/tavling.html

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Grattis bloggen!

  Jag är jättegärna med i utlottningen. Jag tipsade om den på:
  -Facebook (https://www.facebook.com/jenny.eriksson.9003)
  -Twitter (https://twitter.com/knasentjej)
  -Bloggen (http://jenny.jennytranslation.com/2012/07/15/bocker-bocker-bocker-har-tva-fodelsedagstavlingar/)

  SvaraRadera
 6. Missade att skriva med mejladressen. Här är den: jenny[at]jennytranslation.com

  SvaraRadera
 7. Jag vill jättegärna vara med i tävlingen.

  Tipsade på fb: https://www.facebook.com/MariGadell/posts/408711652522687

  /Mari
  m_gadell@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag är gärna med och tävlar

  emilie.kindvall@hotmail.com

  /Emilie

  SvaraRadera
 9. Jag vill jättegärna vara med i utlottningen.
  Min mejladress är: neo090516@hotmail.com

  bloggen: http://carrosbokblogg.blogspot.se/2012/07/utlottning-av-bokpaket.html
  facebook: http://www.facebook.com/BeautifulPink

  /Carolina

  SvaraRadera
 10. Jag vill också vara med, så häftiga bokmärken! bokparadiset[at]hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Oooohhh!!!!!
  Jag är med!! Jag har bloggat om det, twittrat och spammat FB-vänner om tävlingen! (Och nu håller jag alla tummar och tår!)

  tina(a)ottosson.cc
  tinaottosson.wordpress.com
  twitter.com/tinaottosson

  (FB håller jag privat)

  SvaraRadera
 12. Jag vill vara med i utlottningen! Min mejladress är: phebes_90[snabel-a]hotmail.com

  SvaraRadera
 13. såklart är jag med! :D sommarläsning behövs alltid!
  mail: magicdream-@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Grattis till er jättefina blogg! Och vad fint bokpaket som ni lottar ut, skulle gärna vinna det! kleislara(at)hotmail.com

  Länkade tävlingen på min facebook, har tyvärr inte twitter och skriver inte blogg längre :(

  SvaraRadera
 15. Hej! Är gärna med och tävlar :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig? Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in . Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig? Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder de

Sommarläsning

Idag börjar mitt lokala bibliotek med sommarlån, det vill säga att ma nfår ha böckerna i sex veckor. Jag passar på att kolal igenom de tips jag fått om Oceanien och Danmark, kollar vad som finns inne på biblioteket och kommer fram till följande lista som ska lånas hem idag: - Sonya Hartnett - Torsdagsbarn (ungdomsbok, australiensisk författarinna, den sista boken i ALMA-utmaningen) - Christian Jungersen - Undantaget (dansk författare, en bok som man inte ska kunna lägga ifrån sig) - Janet Frame - En ängel vid mitt bord (författare från Nya Zeeland, självbiografisk bok) - John Marsden - I morgon när kriget kom (australiensisk författare, ungdomsbok, dystopi?) - Jette Kaarsbol - Den stängda boken (dansk författarinna, historisk roman) - Peter Hoeg - De kanske lämpade (dansk författare) Får in en hel del utmaningar där känner jag. Det blir en tur till biblioteket på lunchen! UPPDATERING: Peter Hoeg fick stanna kvar på biblioteket, däremot kom alla andra med hem, plus Människo

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här .  Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott.