Fortsätt till huvudinnehåll

Häng med på surftåg!

bild från http://www.fritzstahl.com
På tisdag, 15/5, kl 19:00 tänker jag följa med på nätbokhandeln Fritz & Ståhls surftåg lett av Ivana på bloggen Bokmania. Det är det andra surftåget som dessa två parter bjuder på, jag kunde tyvärr inte delta första gången men nu ska det bli ett rent nöje att få vara med och lyssna. 

Men vad är nu det här? Jo Ivana kommer att leda lyssnarna genom Sydafrika genom att berätta om sydafrikanska författare, nämligen deckarförfattaren Deon Meyer med sin senaste roman Den sista safarin och Malene van Niekerks som är högaktuell med boken Agaat.  

Visst låter det kul? Det är helt kostnadsfritt, varar i en halvtimme och allt du behöver är en dator med internetuppkoppling. Dessutom kommer deltagarna få specialerbjudanden i bokhandeln Fritz & Ståhl och så har man även chansen att vinna ett signerat exemplar av Agaat

Vad väntar ni på? Anmälan och all information finner ni här. Antalet deltagare är begränsat till 100 st och 54 platser är redan tagna. Kommentarer

  1. Kul att du ska hoppa på surftåget, och tack för reklamen :-)

    SvaraRadera
  2. Vilken kul idé, synd att jag inte kan hänga på.

    SvaraRadera
  3. Maria: Ja det är ju inte alltid tiden passar :(

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig? Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in . Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig? Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder de

Sommarläsning

Idag börjar mitt lokala bibliotek med sommarlån, det vill säga att ma nfår ha böckerna i sex veckor. Jag passar på att kolal igenom de tips jag fått om Oceanien och Danmark, kollar vad som finns inne på biblioteket och kommer fram till följande lista som ska lånas hem idag: - Sonya Hartnett - Torsdagsbarn (ungdomsbok, australiensisk författarinna, den sista boken i ALMA-utmaningen) - Christian Jungersen - Undantaget (dansk författare, en bok som man inte ska kunna lägga ifrån sig) - Janet Frame - En ängel vid mitt bord (författare från Nya Zeeland, självbiografisk bok) - John Marsden - I morgon när kriget kom (australiensisk författare, ungdomsbok, dystopi?) - Jette Kaarsbol - Den stängda boken (dansk författarinna, historisk roman) - Peter Hoeg - De kanske lämpade (dansk författare) Får in en hel del utmaningar där känner jag. Det blir en tur till biblioteket på lunchen! UPPDATERING: Peter Hoeg fick stanna kvar på biblioteket, däremot kom alla andra med hem, plus Människo

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här .  Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott.