Fortsätt till huvudinnehåll

Presentkortstävlingen! - avslutad

Nu har jag ett sådant där I-landsproblem igen, jag har ett presentkort att göra slut på. Jag tänker köpa den vackra Coffee table-boken Fotografernas bästa bilder men vad ska jag göra med resten?

Jag tror att jag behöver hjälp. De fyra första som skriver en kommentar till det här inlägget med sitt bästa pockettips gällande en bok som jag inte har/har läst kommer med i min julklappsbeställning! Om ni lyckas pricka in en bok jag gillar så har ni mitt eviga tack. 

Tipskavalkalden pågår tills det finns 4 nya pocketar i min bokusbeställning, klara, färdiga, gå!

UPPDATERING:

Vi har nu fått fram fyra kandidater och tävlandet är således avslutat:

Vinteräpplen av Josefine Sundström, tips från Vicky
The night circus av Erin Morgenstern, tips från Fina prickar
Svart som silver av Bruno K. Öijler, tips från Calle
Little Children av Tom Perrotta, tips från Bokbabbel

Tack för tipsen, beställningen är nu gjord!Kommentarer

 1. God fortsättning! Jag föreslår boken Vinteräpplen av Josefin Sundström som jag tyckte var en väldigt fin bok :)

  SvaraRadera
 2. Vicky: Tack detsamma! Den har jag inte läst men jag har fingrat på den både i fysisk bokhande och på nätet. Den åker ner på en gång! Tackar!

  SvaraRadera
 3. Jag fick in ett tips på The night circus på Twitter av bloggaren http://finaprickar.blogspot.com. Två kvar!

  SvaraRadera
 4. Bruna K Öijer för endast 40:-!

  SvaraRadera
 5. calle: Eftersom du inte sa någon titel tog jag den som kom överst på sökningen, "Svart som silver". Tack!

  SvaraRadera
 6. Buenissimo! Perrotta-missionen har burit frukt och "The Night Circus" är också fin! Fick själv ett litet presentkort till julklapp *gnuggar händerna*

  SvaraRadera
 7. Bokbabbel: Ja men det känns bra att ha fått ihop en salig blandning faktiskt. Tack för ditt tips! Hoppas du hittar något att köpa för ditt presentkort ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig? Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in . Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig? Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder de

Sommarläsning

Idag börjar mitt lokala bibliotek med sommarlån, det vill säga att ma nfår ha böckerna i sex veckor. Jag passar på att kolal igenom de tips jag fått om Oceanien och Danmark, kollar vad som finns inne på biblioteket och kommer fram till följande lista som ska lånas hem idag: - Sonya Hartnett - Torsdagsbarn (ungdomsbok, australiensisk författarinna, den sista boken i ALMA-utmaningen) - Christian Jungersen - Undantaget (dansk författare, en bok som man inte ska kunna lägga ifrån sig) - Janet Frame - En ängel vid mitt bord (författare från Nya Zeeland, självbiografisk bok) - John Marsden - I morgon när kriget kom (australiensisk författare, ungdomsbok, dystopi?) - Jette Kaarsbol - Den stängda boken (dansk författarinna, historisk roman) - Peter Hoeg - De kanske lämpade (dansk författare) Får in en hel del utmaningar där känner jag. Det blir en tur till biblioteket på lunchen! UPPDATERING: Peter Hoeg fick stanna kvar på biblioteket, däremot kom alla andra med hem, plus Människo

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här .  Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott.