Fortsätt till huvudinnehåll

Bokpaket

Finns det något härligare än bokpaket? Hämtade just ut Fallet med de försvunna böckerna av en för mig helt okänd författare vid namn Ian Sansom från Massolit förlag.Den utlovar en känslig bibliotekarie som motvilligt dras in i ett försvinnande av 15 000 biblioteksböcker. Jag älskar omslaget! Kanske att det här kan vara något i stil med Ffordes bokdetektiv? Det ska så småningom resultera i en trilogi och jag är oerhört nyfiken på den här boken måste jag säga.

Kommentarer

 1. Den lät ju bra. :D
  Något att lägga i önskelistan.

  SvaraRadera
 2. Annica: Ja det tror jag de! :)

  SvaraRadera
 3. Jag har fått en avi idag. Misstänker starkt att det är den här boken jag har fått. Kan dock inte hämta ut paketet förrens imorgon, så jag håller tummarna och hoppas. Och längtar :)

  SvaraRadera
 4. Frida: Då hoppas vi på ett fint bokpaket imorgon i stället :)

  SvaraRadera
 5. Jag har också fått den. Kul överraskning! :) Jag tror mycket på den!

  SvaraRadera
 6. Linnea: Ja jag har noll förhoppningar så jag hoppas på att vi överraskad!

  SvaraRadera
 7. Jag har faktiskt också fått den, tycker den ser kul ut........

  Har just "läslyssnat" på Nirvanaprojektet från samma förlag, där kommer jag absolut att läsa även del tre även om det började tangera SFgenren på slutet......:-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig? Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in . Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig? Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder de

Sommarläsning

Idag börjar mitt lokala bibliotek med sommarlån, det vill säga att ma nfår ha böckerna i sex veckor. Jag passar på att kolal igenom de tips jag fått om Oceanien och Danmark, kollar vad som finns inne på biblioteket och kommer fram till följande lista som ska lånas hem idag: - Sonya Hartnett - Torsdagsbarn (ungdomsbok, australiensisk författarinna, den sista boken i ALMA-utmaningen) - Christian Jungersen - Undantaget (dansk författare, en bok som man inte ska kunna lägga ifrån sig) - Janet Frame - En ängel vid mitt bord (författare från Nya Zeeland, självbiografisk bok) - John Marsden - I morgon när kriget kom (australiensisk författare, ungdomsbok, dystopi?) - Jette Kaarsbol - Den stängda boken (dansk författarinna, historisk roman) - Peter Hoeg - De kanske lämpade (dansk författare) Får in en hel del utmaningar där känner jag. Det blir en tur till biblioteket på lunchen! UPPDATERING: Peter Hoeg fick stanna kvar på biblioteket, däremot kom alla andra med hem, plus Människo

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här .  Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott.