Fortsätt till huvudinnehåll

Varning bokmalar!

Eftersom jag klagade på att ingen skrev om Murakamis nya så får jag väl göra det själv. Resten av inlägget läses på egen risk.

Och jag vill med det utfärda en shoppingvarning på högsta nivå eftersom Akademibokhandeln från idag säljer IQ84 del ett OCH två för ett paketpris om 349 riksdaler.

Och för er som inte tagit på er skorna och redan sprungit iväg till närmaste AB för att köpa Murakami kan jag även tipsa om att de även har tre pocket för 169kr.

Böckerx3 tar inget ansvar för eventuella impulsinköp relaterade till detta inlägg.

Kommentarer

 1. Jag har sett den lite var stans i bloggosvären, jag. Men tipset om akademibokhandeln var bra! Jag har inte nappat, än.=)

  SvaraRadera
 2. jag skrev en liten reflektion över första boken i veckan. Bok 1 var väldigt mörk och tvåan verkar ta samma väg.

  SvaraRadera
 3. Bror: Ja jag såg dina inlägg, verkar lovande!

  SvaraRadera
 4. Jag står nästan med skorna på för att springa och köpa dem... men jag kanske väntar lite...

  SvaraRadera
 5. bokstödet: erbjudandet gällde till början av april så ta de lugnt :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig? Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in . Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig? Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder de

Sommarläsning

Idag börjar mitt lokala bibliotek med sommarlån, det vill säga att ma nfår ha böckerna i sex veckor. Jag passar på att kolal igenom de tips jag fått om Oceanien och Danmark, kollar vad som finns inne på biblioteket och kommer fram till följande lista som ska lånas hem idag: - Sonya Hartnett - Torsdagsbarn (ungdomsbok, australiensisk författarinna, den sista boken i ALMA-utmaningen) - Christian Jungersen - Undantaget (dansk författare, en bok som man inte ska kunna lägga ifrån sig) - Janet Frame - En ängel vid mitt bord (författare från Nya Zeeland, självbiografisk bok) - John Marsden - I morgon när kriget kom (australiensisk författare, ungdomsbok, dystopi?) - Jette Kaarsbol - Den stängda boken (dansk författarinna, historisk roman) - Peter Hoeg - De kanske lämpade (dansk författare) Får in en hel del utmaningar där känner jag. Det blir en tur till biblioteket på lunchen! UPPDATERING: Peter Hoeg fick stanna kvar på biblioteket, däremot kom alla andra med hem, plus Människo

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här .  Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott.