Fortsätt till huvudinnehåll

Reapaket nr 2 och 3

Nu har allt anlänt, både från Bokus och Adlibris. 13 böcker till utöver de 11 från i tisdags och 9 från igår (varav 3 faktiskt inte var till mig). Bokhögarna talar nog för sig själva


En Murakami smög sig in i beställningen också, till radiocirkeln som börjar i mars.

Kommentarer

 1. Ja jag vet, men vad gör man! :D

  SvaraRadera
 2. Oj, det var många! Och några väldigt tjocka böcker, ser jag!

  SvaraRadera
 3. Jag vet inte riktigt vad som hänt men tegelstenar har börjat leta sig in i mina högar de senaste månaderna

  SvaraRadera
 4. Kul att se att det är fler än jag som storhandlat.

  SvaraRadera
 5. Det ser så härligt ut! Jag har inte varit i närheten av en fysisk bokhandel alls i veckan. Kanske imorgon? /Therese

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Lyran: Visst känns det skönt att se andras högar så man inte känner sig helt ensam? =)

  Holly: det var rätt galet på AB första timmen i onsdags. jättekul att se allt folk som handlade

  SvaraRadera
 8. Härliga högar du fått ihop.

  SvaraRadera
 9. Hur ska du hinna läsa allt det där? ;)

  SvaraRadera
 10. Mimmi: Visst har jag? =)

  Hannele: Ja bokrean går ju nästan före julafton i glädjerus för en bokmal :)

  Karin: Jag tycker att du ställer orelevanta frågor ;)

  Boktokig: Ja jag blir faktiskt glad bara av att se bilden :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig? Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in . Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig? Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder de

Sommarläsning

Idag börjar mitt lokala bibliotek med sommarlån, det vill säga att ma nfår ha böckerna i sex veckor. Jag passar på att kolal igenom de tips jag fått om Oceanien och Danmark, kollar vad som finns inne på biblioteket och kommer fram till följande lista som ska lånas hem idag: - Sonya Hartnett - Torsdagsbarn (ungdomsbok, australiensisk författarinna, den sista boken i ALMA-utmaningen) - Christian Jungersen - Undantaget (dansk författare, en bok som man inte ska kunna lägga ifrån sig) - Janet Frame - En ängel vid mitt bord (författare från Nya Zeeland, självbiografisk bok) - John Marsden - I morgon när kriget kom (australiensisk författare, ungdomsbok, dystopi?) - Jette Kaarsbol - Den stängda boken (dansk författarinna, historisk roman) - Peter Hoeg - De kanske lämpade (dansk författare) Får in en hel del utmaningar där känner jag. Det blir en tur till biblioteket på lunchen! UPPDATERING: Peter Hoeg fick stanna kvar på biblioteket, däremot kom alla andra med hem, plus Människo

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här .  Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott.