Fortsätt till huvudinnehåll

Hej då #blogg100

Idag är det alltså 100:e dagen av #blogg100 som startade den 1:e mars. I mitt första inlägg hade jag en förhoppning om att hitta tonen för den nya formen på bloggen, det breddade omfånget från litteratur till kultur, och jag känner att jag i mångt och mycket har lyckats. 

Det har varit kämpigt vissa dagar, ibland har man liksom ingen lust eller så har man inget att skriva om. Andra dagar kommer man på flera inlägg och lägger upp flera i rad. Jag har klarat mig igenom stressiga kvällar och perioder då jag varit bortrest. 

Jag har skrivit om konst, litteratur, musik, opera, tv-spel, handarbete, film, TV-serier, resor och säkert något jag glömt nämna. Så ja jag känner att jag kommit igång med den nya bloggen även om vissa dagars inlägg varit mer inspirerade än andra. 

Nu tänker jag ta lite bloggsemester. Fast ja, om jag vill skriva om något så gör jag ju det, men det blir ingen stress eller press på ett bra tag. 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100