söndag 8 juni 2014

Hej då #blogg100

Idag är det alltså 100:e dagen av #blogg100 som startade den 1:e mars. I mitt första inlägg hade jag en förhoppning om att hitta tonen för den nya formen på bloggen, det breddade omfånget från litteratur till kultur, och jag känner att jag i mångt och mycket har lyckats. 

Det har varit kämpigt vissa dagar, ibland har man liksom ingen lust eller så har man inget att skriva om. Andra dagar kommer man på flera inlägg och lägger upp flera i rad. Jag har klarat mig igenom stressiga kvällar och perioder då jag varit bortrest. 

Jag har skrivit om konst, litteratur, musik, opera, tv-spel, handarbete, film, TV-serier, resor och säkert något jag glömt nämna. Så ja jag känner att jag kommit igång med den nya bloggen även om vissa dagars inlägg varit mer inspirerade än andra. 

Nu tänker jag ta lite bloggsemester. Fast ja, om jag vill skriva om något så gör jag ju det, men det blir ingen stress eller press på ett bra tag. 

1 kommentar:

  1. jo, jag har varit med med ändå inte fattat poängen :)

    SvaraRadera