fredag 6 juni 2014

Atwood blir TV-serie

Bild oc info från shortlist.com

För ett tag sedan skrev jag om bibliska trender i filmvärlden där jag skrev om Noah med Russel Crowe och regissören Darren Aronofsky verkar ha fått mersmak för det här med katastrofer. 


Det sägs nämligen att Aronofsky vill göra en miniserie på HBO av Margret Atwoods MaddAddam-trilogi, Oryx & Crake, Syndaflodens år och MaddAddam. Jag har än så länge bara läst Oryx & Crake, som jag tyckte om men minns inte mycket av.  För er som inte känner till serien så är det alltså en dystopi om en värld efter katastrofen efter att mänskligheten förstört den. 

Vad tror ni, kan det bli något? Vilka skådespelare vill ni se i rollerna?5 kommentarer:

  1. Jaså, minsann! Kanske lika bra att jag försöker ta mig an "Oryx och Crake" snart som bok då. Det är en sån där som jag haft på att läsa-listan hur länge som helst.

    SvaraRadera
  2. Oryx & Crake har stått i att-läsa-hyllan längre än jag kan minnas... Dags att damma av?

    SvaraRadera