Fortsätt till huvudinnehåll

Atwood blir TV-serie

Bild oc info från shortlist.com

För ett tag sedan skrev jag om bibliska trender i filmvärlden där jag skrev om Noah med Russel Crowe och regissören Darren Aronofsky verkar ha fått mersmak för det här med katastrofer. 


Det sägs nämligen att Aronofsky vill göra en miniserie på HBO av Margret Atwoods MaddAddam-trilogi, Oryx & Crake, Syndaflodens år och MaddAddam. Jag har än så länge bara läst Oryx & Crake, som jag tyckte om men minns inte mycket av.  För er som inte känner till serien så är det alltså en dystopi om en värld efter katastrofen efter att mänskligheten förstört den. 

Vad tror ni, kan det bli något? Vilka skådespelare vill ni se i rollerna?Kommentarer

  1. Jaså, minsann! Kanske lika bra att jag försöker ta mig an "Oryx och Crake" snart som bok då. Det är en sån där som jag haft på att läsa-listan hur länge som helst.

    SvaraRadera
  2. Oryx & Crake har stått i att-läsa-hyllan längre än jag kan minnas... Dags att damma av?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100