onsdag 21 maj 2014

Monty Python en sista gång

För första gången på 30 år samlas nu John Cleese, Eric Idle, Michael Palin, Terry Gilliam och Terry Jones, nästan alla medlemmar från hysteriskt roliga Monty Python (eller som svärmor brukar säga, "Jag tyckte TV var så tråkigt när jag var liten, och sedan kom Monty Python"). 

Jag har varit ett stort fan sedan barnsben, jag var knappt född för 30 år sedan då de senast sågs på scen ihop, och det här känns så klart helt fantastiskt. Jag såg Monty Python the Musical i London för drygt ett år sedan men kan tyvärr inte åka till London för att se den här föreställningen live på gigantiska O2-arenan då jag i samma veva är på väg till USA. Men jag har sådan tur att föreställningen kommer att visas direkt på biografer över hela världen, 450 i England, 1500 i resten av världen, och vi i Skövde har fått den äran att vara en av dessa. Jag har tidigare sett en direktsänd opera och blev positivt överraskad över arrangemanget så jag är nu riktigt pepp. Även den här sändningen verkar vara väldigt välarrangerad med egen regissör och allt. 

Även gubbarna i Monty Python verkar rätt peppade på att framföra sina gamla klassiker en sista gång i ny tappning, men de verkar vara lite oroliga för att publiken ska kunna replikerna bättre än vad de själva kan. 


2 kommentarer:

 1. ojojoj, nu blev jag riktigt avis!

  Jag är också ett inbitet fan sen barnsben. Helt och hållet min mammas förtjänst.

  Hoppas det blir underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har ingen bio som sänder föreställningen? =)

   Radera