Fortsätt till huvudinnehåll

Kommande TV-serier


Jag älskar TV-serier och 2014 verkar bli ett bra år för sådana. Eller vad sägs om Halle Berry kommer hem gravid efter 13 månaders rymdfärd ensam, realityserie i fantasystul, en serie om forskare som bygger den första atombomben, ett relationsdrama, filmatisering av Perrottas The Leftovers, läkarkonst i 1900-talets New York med Clive Owen, en berättelse om PC:ns uppgång under 80-talet och så en vampyrserie baserad på Guillermo del Toros bokserie? Se info nedan om alla dessa, med kommentarer från tv.com: 
Kommentarer

  1. Det här var goda nyheter, kände inte till att Leftovers skulle bli serie (och yay, HBO!), blir även nyfiken på Married. Strain-skärmdumpen ger mig rysningar!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkar bli en riktigt salig blandning!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100