Fortsätt till huvudinnehåll

Humble Doctor Who Bundle

Jag vet att det inte var många dagar sedan jag senast tipsade om en Humble Bundle med serietidningar men nu kom det en till med massa Doctor Who!


Det finns massa material att hämta hem här, lite beroende på vad man betalar så klart. Högsta gränsen för att få allt är 15 dollar medan mellanpaketet kostar 10.93 dollar just nu (alltså att betala över medel) och det minsta paketet får man så klart för vad man tycker att det är värt. Roligt att notera här är ändå att genomsnittet ligger på nästan 11 dollar per donation vilket är riktigt häftigt med tanke på att man får betala vad man vill. 

Det återstår hela 13 dagar av erbjudandet! Över 60 nummer!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100