lördag 17 maj 2014

Höst enligt Bonnier?

Bonniers "höstkatalog" har varit tillgänglig i några dagar nu och anledningen till att jag sätter det inom citationstecken är att det inte är en faktiskt PDF-katalog man kan bläddra i utan bara en lista över kommande böcker. Utifrån den är jag ganska säker på att Norstedt vinner giganternas kamp i höst men så km det här:
Ny roman av Sara Stridsberg, en av mina absoluta favoritförfattare och framtidshopp. Jag vet att jag har totalstopp på inkommande böcker i min överfulla hylla men jag får spara den här tills vidare. Däremot har jag fortfarande inte läst Darling River som jag sparat på till ett perfekt tillfälle förutsatt att jag läst Lolita (som Stridsbergs roman anspelar på) vilket jag ju gjort

Annars tycker jag att den här så kallade katalogen är lite svår att ta till sig då beskrivningarna är rätt skrala. Ser några intressanta namn och några intressanta titlar men får nog vänta med att uttala mig om det. 

1 kommentar:

  1. Sara Stridsbergs nya verkar onekligen spännande! Bara temat Beckomberga är spännande i sig. För övrigt vet jag inte hur Bonnierskatalogen såg ut när du tittade i den, men nu kan man i alla fall klicka på titlarna och länkas vidare för att få mer detaljerad information om böckerna. Tipstips... /Sara

    SvaraRadera