måndag 26 maj 2014

Desperata tider kräver desperata åtgärder 2

För ett par dagar sedan skrev jag om att jag la upp ett par tjockstrumpor  eftersom garnet till nästa projekt inte kommit än, well det projektet häll intesärskilt länge. Jag rotade längs nere i garnkorgen och hittade ett misslyckat upprepat strumpprojekt och la upp ett par nya. Ett par Drops 155-13 "Love walked in" på stickor (yttepytte) 2.5 med Drops eget garn Fabel. Nog för att jag känner mig hemma med strumpstickor men jag har lagt till ett riktigt nemesismoment den här gången, mönsterstickning. Ett ganska enkelt spetsmönster, något som alltså varit en ganska hög tröskel för mig att komma över, men jag tror äntligen att jag börjar förstå det. Det återstår att se om jag lyckas få hela strumpan (och en likadan till) på plats men efter skaftet känner jag mig ganska självsäker i alla fall.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar