Fortsätt till huvudinnehåll

Vinn ett ex av litteraturtidskriften Fyrahundrafemtio!

De flesta av er har säkert redan införskaffat ett exemplar av den nya litteraturtidningen Fyrahundrafemtio men för er som inte har det har ni nu chansen att vinna att exemplar!


Allt ni behöver göra är att skriva att ni vill vara med i kommentarerna nedan, glöm inte lämna en mailadress så att ni kan bli kontaktade om ni vinner!

Vinnaren dras genom lottning, sista dagen för att komma med i tävlingen är 4:e maj kl 23:59. Lycka till!

Kommentarer

 1. Jag, jag, jag vill vinna :-D Jag tänkte skaffa en prenumeration, men det blev inte av.

  SvaraRadera
 2. Jag vill vara med i utlottningen. Jag har försökt hitta den här tidningen i affären men på de ställen som jag har letat har utbudet varit alldeles för skralt för att de skulle ha den här.

  Min e-post är: jenny snabel-a jennytranslation.com

  SvaraRadera
 3. Jag vill gärna delta :) jagochminabocker@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag vill vara med:
  Boksmurfen1@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag har för många olästa tidningar på mitt bord för att kunna motivera att lägga pengar på ytterligare en, men vinner den gör jag gärna :) emmakjohnsson@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Ooo, jag vill gärna vara med! Glesbygdsaffären har tyvärr inte så bra kultur- och litteraturutbud trots tjat från mig i ca 7 år nu :):):):):):) emma.christina.jonsson at gmail punkt com

  SvaraRadera
 7. Jag vill vara med! risliden@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag är gärna med och tävlar natthereader(at)gmail(dot)com

  SvaraRadera
 9. Kan jeg være med i konkurransen? Vi har ingen litteraturmagasiner som dette i Norge

  Marianne
  (saantsomjegliker@gmail.com)

  SvaraRadera
 10. Jag är med!

  tess@pocketlover.se

  SvaraRadera
 11. Jag är med! Hurra!
  charlotte.qvandt@gmail.com

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Födelsedagspresent

Jag unnar mig en liten födelsedagspresent till mig själv, nämligen två muggar från Penguins classics-serien. Många fina klassiker att välja på en till slut blev det Dostojevkis Brott och straff samt Svindlande höjder av Emily Brontë. De finns att beställa på adlibris.com men där finns det inga bilder på muggarna och jag hittade inte Brott och straff där. Fick i stället beställa från Papercut.

Sprudlande ångest och ett författarskap som är här för att stanna

Välkommen till Amerika - Linda Boström Knausgård

En flicka som slutar prata för att hon tror inte att hon mäktar med det samtidigt som hon växer. En bror som spikar igen sin dörr, som har varit snäll men som inte längre är samma person. En mamma som är skådespelerska och vill vara i fred. En pappa som ligger orörlig på soffan. Någonstans långt där nere finns en familjesammanhållning men de är på väg mot katastrofen.

I och med sin tredje prosabok, sin andra roman, har Linda Boström Knausgård verkligen satt sin stil. Det här fantastiskt precisa och samtidigt utelämnande språket är lika slående som förut. Teman som moderskap och familjerelationer är återkommande och det handlar mycket om ensamhet, känslor, ångest, minnen och den lilla människans plats i världen. Familjerelationerna kan mer läsas mellan raderna, genom madrassen som pappan ständigt ligger på och springan under dörren till broderns stängda rum, snarare än i själva orden. Jag tycker att den frånvarande mamman är en oerhört k…