Fortsätt till huvudinnehåll

Vi måste prata om avsnitt 2, säsong 4 av Game of Thrones *SPOILERS!*Hoppas nu att ni inte läser om ni inte vill veta något om vad som hände i senaste avsnittet men 

ÄNTLIGEN! 

Som jag har väntat på att idioten Joffrey ska dö en ond död. Jag trodde aldrig det skulle hända men så kom äntligen vad som verkar vara en förgiftning på hans bröllopsdag. HURRA. 

Men...okej för att det nu blir riktigt spännande men vem ska jag nu hata? Vad tänker ni andra?

Kommentarer

  1. Jag hatar den där Snow, som torterar Theon... Tror han heter Ramsay i förnamn. Men visst var det härligt med ett purple wedding!?

    SvaraRadera
  2. ÄNTLIGEN att Joffrey dog, men det var inte bra hur det hände, för nu kommer Tyrion typ halshuggas och Tyrion är en av mina favoritkaraktärerna någonsin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100