söndag 6 april 2014

Terminator blir ny serie!

Minns ni den där serien Terminator. The Sarah Connor Chronicles? Den utspelade sig någonstans mellan den fantastiska andra filmen och den ganska urusla tredje filmen. Själv gillade jag serien men den slutade ganska hafsigt eftersom den avslutades innan den egentligen var helt klar. 

Tyvärr blir den nya serien inte någon efterföljare till Sarah Connor Chronicles utan den ska knyta ihop händelser från den första Terminatorfilmen som kom ut 1984 med den kommande filmen som är planerad att gå upp på bio under 2015. Däremot finns det faktiskt lite kopplingar till den förra serien då Zack Stentz och Ashley Miller som var story editors iden första serien och kommer nu att skriva den andra. De har tidigare skrivit manus till X-men: first class, Fringe och Thor. Laeta Kalogridis och Patrick Lussier kommer att producera den nya serien, samma personer har skrivit manus till den nya Terminatorfilmen Genesis. 

Det verkar som att teamet bakom serien letar efter en kanal som vill sända serien så hoppas att de hittar något för nu när jag vet att den ska vara en länk mellan den första och den nya filmen kommer jag nog inte kunna se den nya filmen utan att undra vad det är vi har missat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar