tisdag 29 april 2014

TemaTisdag: Anime och Manga

Dagens tema är något som jag kan pinsamt lite om måste jag säga trots att jag har varit i Japan och är ett stort Japanfan. Självklart har man sett de lustiga böckerna som man läser baklänges och sett några filmer som jag tror var anime, som Spirited away och Howl's moving castle, men jag är inte säker. 


Howl's moving castle

Så, ni som är insatta, ge mig era bästa tips så får vi se om jag blir ett fan!


Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100

7 kommentarer:

 1. ah, den bilden kanner jag igen. Jag har sett filmen. Mysig.Har dessvrre inget animetips. Ser s sllan p tecknad och seeiwtidningar lser jag knappt

  SvaraRadera
 2. Jag har knappt läst någon manga alls men en som berörde mig hårt var "Uzumaki-Spiralerna" av Junji Ito, jag har bara läst del 1 eftersom den var så skrämmande att jag inte vågade läsa vidare... Så, ta det som ett tips, eller som en varning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag tar det gärna som tips :D

   Radera