Fortsätt till huvudinnehåll

Liverpool: The Beatles

De flesta vet nog att The Beatles kommer från Liverpool och har man vägarna förbi där bör man definitivt kolla in de Beatlesrelaterade platserna, speciellt The Beatles Story som är ett museum fullt av historia och artefakter.

Beatles i Jellybeans i en godisaffär

Joh Lennonstaty på stan. 


George Harrissons gitarrBeatles första singelReplika av klubben där Beatles brukade spelaScenen på The Cavern

Eleanor Rigbys gravsten som donerades efter att den varit med i en film

Stor fototapet av omslaget till Abbey Road

Yellow submarine

John Lennons flygel, gitarr och glasögon

Kommentarer

  1. Åh, så underbart! Dit vill jag åka!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt klart värt mödan, fick reda en omväg (Göteborg - Köpenhamn - Manchester - Liverpool...pust!) men det finns nog bättre sätt :D

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100