torsdag 10 april 2014

Hur träffade han den där mamman egentligen?

Ja de flesta av oss har väl sett det allra sista avsnittet av TV-serien How I met your mother vid det här laget, men om ni inte har det och väldigt gärna vill det så ska ni sluta läsa nu! Om ni inte orkar kolla men ändå vill veta hur det slutar läs gärna vidare. 

Så Ted träffar äntligen sina barns mamma, hon är bassist på Barney och Robins bröllop. Hon är helt perfekt, de får barn och gifter sig men så blir hon sjuk och dör. Det har gått sex år sedan hon dog och Ted ger sig slutligen ut för att sluta upp ihop med Robin, som är frånskild och världsberömd reporter. Även om jag inte har följt serien frenetiskt så kan jag väl ändå tycka att det var ett ganska värdigt slut. Jag hade faktiskt inte förväntat mig det alls. 

Men. Strax efter att sista avsnittet sändes kommer nyheten ut om att en DVD-box med samtliga avsnitt kommer att ges ut tillsammans med ETT ALTERNATIVT SLUT! Detta djävulens påfund. Tydligen hade skaparna två olika slut att välja mellan, valde ett och står för det, men de kommer ha med det andra i DVD-boxen. Det kommer inte innehålla några nya scener alls utan är bara klippt på ett annat sätt, så det kan ju knappast sluta med bli väldigt annorlunda, eller? 

Vad tror ni? Eller har ni rent av egna önskemål om hur det borde ha slutat?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar