tisdag 18 mars 2014

Tematisdag: Vilken är din första stora läsupplevelse?

Äntligen ett ämne som jag är bekant med!

Så bekant så att jag redan skrivit inlägg om det här förut. Det handlar om hur jag läste Stephen King och insåg hur mycket bättre vuxenavdelningen på biblioteket var.

Läs hela inlägget här.

Förutom Stephen king så vill jag nog även flagga för Fantasy, som började med Stephen Kings Drakens ögon men som fortsatte med Sagan om ringen, som kan vara de enda böcker som jag faktiskt läst mer än två gånger, det finns några få som jag läst mer än en gång. Det fick mig att inse hur mycket jag älskar berättesler, vare sig de är rörliga bilder eller bilder inuti mitt huvud.

Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100

1 kommentar:

  1. Jag är lite som du, hade inte läst mycket under yngre år, började läsa lite i de yngre tonåren men kom egentligen igång ganska sent. Det enda jag har läst av Kingen är Att Skriva. :D

    SvaraRadera