måndag 10 mars 2014

En helt annan nivå av naglar

Naglar!: kreativa projekt att göra själv - Madeline Pool

För ett tag sedan fick jag en bok och lite nagellack på posten. Norstedts vet verkligen hur man gör PR för en bok om naglar!

Naglar! är en lättöverskådlig och grundlig guide i hur man lyckas med sitt nagelmålande. Först finns en bra genomgång av vad man bör ha hemma, allt från filar och topplack till maskeringstejp och hålförstärkare. Det finns även bra ps på hur man vårdar sina naglar så de håller så bra som möjligt. Efter det finns 25 stycken guider på olika stilar att göra själv. Det enda jag kanske har att kritisera är att många av projekten är på frihand, alltså väldigt svåra (tycker jag) och jag hade kanske gärna sett lite fler guider med hjälpmedel i stället. Nu när jag fått blodad tand på det här så har jag googlat en del och det finns ånga verktyg, allt från stämplar och klistermärken till remsor för att måla zick zack och annat.

Ett tips. Följ Madeline på Instagran (@mpnails) eller kolla in hennes sida mpnails.com för färsta tips och inspirationsbilder! Kolla även in hashtagen #nailart på Instagram för riktigt grymma kreationer!

Här ser ni några av mina försök till lite nailart:

Recensionsbok från Norstedts förlag

Köp boken här eller här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar