Fortsätt till huvudinnehåll

Dags för Humble eBook Bundle 3!

Ja då var det åter dags att få en massa e-böcker och betala vad man vill!

Humble Bundle är väldigt stort inom spelvärlden men de har även e-böcker emellanåt och då brukar det bestå av Scifi, fantasy, skräck och serier. Konceptet är enkelt, Du betalar så mycket som du tycker att bokpaketet är värt, väljer hur stor andel av din betalning som ska gå till välgörenhet och hur stor andel som ska gå till författarna. De välgörenhetsorganisationer man kan välja mellan är Science fiction and Fantasy writers of America emergency medical fund och World reader. De fyra böcker man får i grundpaketet är:

The happiest days of our lives - Wil Wheaton
Tithe: A modern faerie tale - Holly Black
Jumper - Steven Gould
Zombies versus Unicorns - Antologi

Om du så betalar över genomsnittet, som i skrivande stund är ynka 10.80 dollar, får man dessutom dessa två:

Mogworld - Yahtzee Croshaw
Uglies - Scott Westerfeld

Och om du dessutom höjer ditt pris till 15 dollar får du även ljudboken Homeland, skriven av Cory Doctorow och uppläst av Wil Wheaton! Dessutom brukar det alltid tillkomma lite fler titlar under tiden som Humble bundle pågår. Just nu, efter en dag, har nästan 11 000 e-bokpaket sålts och det är 13 dagar kvar. 

vad väntar ni på? Gå in här och betala vad du vill för ditt paket!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100