söndag 9 februari 2014

Ursäkta röran, katalogisering pågår


Eller så vidare rörigt är det kanske inte, men det tar tid må jag lova! Jag har nu hunnit scanna den här hyllan: Och den här:Plus e-böcker. Det är nu totalt 615 böcker i min databas, 442 författare och 399 olästa böcker. Jag har använt mig av appen iBookshelf som jag varken kan säga bu eller bä om då jag aldrig använt någon annan men den gör vad jag vill att den ska göra. Man kan sortera efter genre och lägga in olika kategorier man tycker är viktiga ( ex språk, land, osv). De engelska böckerna fungerar fneman med all info förifylld men de på svenska är ofta okompletta, fel eller saknas helt så det är ett jäkla jobb. Men kul. Min ambition är att hålla reda på vad man redan har, att kunna plocka fram en bok att läsa baserat på genre eller land och att få lite styr på hyllan helt enkelt. Nu är det då bara den här kvar: 


Och lite andra bokgömmor...

4 kommentarer: