Fortsätt till huvudinnehåll

Ursäkta röran, katalogisering pågår


Eller så vidare rörigt är det kanske inte, men det tar tid må jag lova! Jag har nu hunnit scanna den här hyllan: Och den här:Plus e-böcker. Det är nu totalt 615 böcker i min databas, 442 författare och 399 olästa böcker. Jag har använt mig av appen iBookshelf som jag varken kan säga bu eller bä om då jag aldrig använt någon annan men den gör vad jag vill att den ska göra. Man kan sortera efter genre och lägga in olika kategorier man tycker är viktiga ( ex språk, land, osv). De engelska böckerna fungerar fneman med all info förifylld men de på svenska är ofta okompletta, fel eller saknas helt så det är ett jäkla jobb. Men kul. Min ambition är att hålla reda på vad man redan har, att kunna plocka fram en bok att läsa baserat på genre eller land och att få lite styr på hyllan helt enkelt. Nu är det då bara den här kvar: 


Och lite andra bokgömmor...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100