Fortsätt till huvudinnehåll

Enkätdags: Läsning just nu!

Det var för längesedan det pågick ett enkätrace i bloggosfären så nu kör vi! Det handlar om vad man läser just nu:

Vid sängen: Har jag en hel hög med böcker och tidningar. Tror tidningen Hemslöjd ligger överst. 

På toaletten: Läser jag aldrig

På iPaden: Läser jag noveller av Alice Munro

För att jag är nörd: Läser jag stickningsbeskrivningar bara för nöjes skull

På jobbet: Jobbar jag, men har en del läsande kollegor som det ibland går att prata böcker med

På is: Faktiskt inget

Utmaningsbok: Just nu blir det mest lustläsning men påbörjade nyss Den lille vännen av Donna Tartt som är så tung och otymplig så att formatet är en utmaning. 

Längtar efter att läsa: Den sista delen i Engelforstrilogin, Nyckeln, av mats och Sara. Som dessutom kom ut idag! Hurra!

lämna gärna dina svar i kommentarerna eller länka till er blogg om ni hellre svarar där. 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hjälp, jag är rädd!

Jag har funderat rätt mycket på det här med vad som skrämmer mig och vad som skrämmer andra vad gäller fiktion. Jag menar alltså sådant som är utanför den verkliga världen, bortsett från vidriga mördare, våldtäktsmän och annat som givetvis är skrämmande men tyvärr en del av vår verklighet. Många kan inte läsa skräck för att de inte kan sova eller vara ensamma hemma efteråt. Men vad skrämmer då mig?
Jag har inte direkt svårt för att se på skräckfilm, jag brukar inte bli så rädd. Böcker kan ha en tendens att vara något värre eftersom de på ett annat sätt är inne i ens huvud, men jag sovgott om nätterna när jag läste till exempel Låt den rätte komma in. Jag blir något mer rädd av filmer där man inte får se det hemska, men i de flesta filmer får man ju se till slut ändå och det förstör. Jag gillar att läsa och se filmer om det övernaturliga och det utomjordliga men skrämmer det mig?
Jag tror inte på andar och spöken så det skrämmer mig inte i världen utanför fiktionen. Dock betyder det int…

Bokbloggarna på första sidan på skånskan.se

En journalist var med på bokbloggsträffen på bokmässan igår, resultatet hittar ni här

Tyvärr kom inte mitt visitkort med på bilden, men jag kom med på den andra bilden, som ensam rödtott. 

TemaTisdag: London

London säger ni? Ja där har jag varit och det såg ut lite så här:Detta inlägg är en del i Boktimmens tematisdagar, ett fristående initiativ i samband med #blogg100