lördag 19 oktober 2013

Just nu

En lördag i mitten på oktober, fåglarna kraxar utanför och luften som strömmar in genom det sparsamt öppnade fönstret är frisk. 


Jag har tänt några blockljus, gått och lagt mig igen efter frukosten och läser DN:s boklördag digitalt på iPad. Med kaffet i högsta hugg läser jag om Donna Tartts kärlek till The Met, om Khemiris hyllning till bibliotek och blir definitivt sugen på att läsa Yrsa Sigurdardottirs senaste roman på svenska. Finns det något som är bättre än lugna helgmorgnar? Jag tror faktiskt inte det.

7 kommentarer:

 1. DN:s boklördag låter trevligt! Själv läser jag GöteborgsPosten i min mini iPad i sängen :)

  SvaraRadera
 2. Vilket fint inlägg, jag kom just på en av orsakerna till att jag tycker om att leva! Tack! :)
  / Sanna

  SvaraRadera
 3. Visst smakar kaffet bättre i en vacker mugg? Jag råkar nämligen ha samma mugg på jobbet

  SvaraRadera