onsdag 31 juli 2013

Revolt?

Revolt - Suzanne Collins

OBS innehåller spoilers från del ett och två i Hungerpselstrilogin

Året då 75-årsjubeléet för hungerspelen har kommit och regimen chockerade alla med att komma med budskapet att inte ens de starkaste kommer undan, det här årets tävlanden plockas från de som redan varit med en gång och segrat. Samtidigt breder rebellaktivitererna ut sig och det ryktas om att distrikt tretton inte är utplånat. Katniss hem, distrikt 12, har utplånats men hon befinner sig i säkerhet men göär hennes mamma och syster det? Och var är Peeta? Kommer rebellerna att kunna störta regimen och president Snow?

Den sista och avgörande delen i den så omåttligt populära trilogin om hungerspelen är väl ungefär vad jag hade förväntat mig fast ändå inte. När den först kom blev folk väldigt upprörda över slutet så jag hade förväntat mig något väldigt oväntat men den reaktionen uteblev. Det känns som en värdig avslutning samtidigt som jag hade förväntat mig nåt galet. Jag tycker väl att det är skönt att det inte var helt kasst i alla fall, det är ju alltid något. 

Köp boken här eller här som ljudbok, här eller här som pocket. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar