torsdag 4 juli 2013

Ny skribent

Då jag fick reda på att böckerx3 skulle förvandlas och bli en kulturblogg så kände jag att jag genast ville vara med och skriva. Och vem är då jag?

Jag heter Cecilia och är uppvuxen i Värmland men bor numer i Västra Götaland - omgiven av slätter och bokälskande vänner. Dock så har aldrig böcker varit min grej - blir jag bannlyst nu tro? 

Det kan hända att jag då och då tar mig an en bok i hängmattan eller under en flygresa men det jag verkligen är intresserad av är konst. I alla former. Ett annat intresse är textilt hantverk och även såklart textil konst - vart nu gränsen dras mellan dessa två? Kanske ett intressant inlägg?

Jag är själv konstnär och driver ateljececilia.se och säljer även mina alster via signerat.se. Jag finns även på facebook om ni skulle vara intresserade av att följa mig där. Jag har målat så länge som jag kommer ihåg och valt att satsa mer på det det senaste året i form av utställningar, webgalleri och har även funderingar på att starta kursverksamhet i intuitivt måleri.

Jag hoppas kunna bidra med intressanta inlägg i ämnen som konst, textilt hantverk och annat som hör till kultur - för det finns ju trots allt massor!


Cecilia

3 kommentarer:

 1. Fanken va skoj!

  Nunsaknas det bara nån med bakgrund inom spel för en komplett skribentkår.. Var kan man hitta en sån...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du läst det tidigare inlägget kanske du hade vetat det! ;)

   Radera
  2. Haha! Ja vart kan man hitta en sån?!

   Radera