söndag 30 juni 2013

Ursäkta röran, vi bygger om...

Bloggens treårsdag närmar sig med stormsteg och för er som är vana läsare så vet ni att det skett en del drastiska åtgärder kring varje bloggfödelsedag och den här kan väl inte vara sämre. 

Jag är inte bara en boknörd och litteraturvetare, jag är också kulturvetare och intresserad av allt vad kultur kan tänkas vara. Att bara skriva om böcker börjar  kännas lite tomt och tråkigt, dels för att jag inte plöjer så mycket böcker som ni andra, dels för att jag tar del av så mycket annan kultur som också borde få plats. Jag älskar konst, muséer, musik, spel, film, tv-serier och en massa annat så det känns som att jag behöver vidga mina bloggvyer lite. Inom kort kommer alltså "Böckerx3" att upphöra för att gå in i ett större sammanhang, nämligen "Kulturloggen" eller kort och gott "Kloggen".  

Ni behöver inte vara oroliga, alla inlägg kommer att komma med över till den nya bloggen, webbadressen kommer styra mot den nya sidan och all mail till kontaktmailen kommer att vidarebefodras. Det kommer fortfarande upp lika mycket bokrecensioner och reportage om bokrelaterade saker, men det kommer bli mycket mer.  Jag tycker själv att det ska bli riktigt roligt att komma ut på en större marknad och ge mig in på lite, för mig, outforskad mark för det är trots allt litteraturen som står mitt hjärta närmast. 

Jag hoppas att ni ska tycka att det är lika roligt som vad jag gör och att ni, så väl som nya läsare, följer med mig även i framtiden. 

1 kommentar: