måndag 3 juni 2013

Sara-Sofias läsrapport maj 2013

Ligga som ett O - Inger Frimansson
Uppgörelsen - Buthler&Öhrlund
Jag ska egentligen inte jobba här - Sara Beischer
I den innersta kretsen - Viveca Sten
Innan allt har blommat ut - Inger Frimansson
Panik! - Jeff Abbott
Is och vatten, vatten och is - Majgull Axelsson
Rödluvan - Unni Lindell

8 böcker, 2623 sidor.

Min sämsta månad hittills i år, vad gäller antal böcker och antal sidor. Det blir just nu mycket ljudböcker, då jag bytt jobb och numera har 40 min biltur enkel resa (till skillnad från tidigare då jag hade fyra minuters promenad till jobbet). Bäst denna månad var Uppgörelsen (recension kommer!) och Inger Frimanssons böcker. Hon har blivit något av en favorit, rekommenderas starkt! Sämst var Panik! av Jeff Abbott. Den var seg och stundvis riktigt tråkig. Jag vill dock helst inte lägga ifrån mig en bok, det känns inte alls bra, så jag läser för det mesta ut även dåliga böcker (fast med pauser då jag läser annat emellan).

Just nu läser jag Wierdo av av Cathi Unsworth, den är jättespännande. Vad läser ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar