lördag 4 maj 2013

Sara-Sofias läsrapport april 2013

Tiden går som vanligt jättefort och det är redan maj månad. Här kommer april månads bokskörd:

Psykbrytaren - Sebastian Fitzek
Ur havet stiger vågorna - Annika Sjögren
Den döende dandyn - Marie Jungstedt
Tusenskönor - Kristina Ohlsson
Intrång - David Morell
Vi vet nog vem du är - Doris Dahlin
Förr eller senare exploderar jag - John Green
Midsommargryning - Lars Wilderäng
Fjärilseffekten - Karin Alvtegen
Vi möts igen - Laurie Frankel
Monster - Micael Dahlin

11 böcker på sammanlagt 3310 sidor. Jag är lite imponerad av att jag lyckats hålla igång läsningen trots nytt jobb (och härdsmälta i skallen av allt nytt jag lär mig varje dag), fast en längre restid till jobbet (ca 40 min åt ett håll) gör ju såklart också att jag har tillfälle att lyssna på ljudbok i bilen så det har nog jämnat ut sig ganska väl.
En recension på Midsommargryning kommer inom kort. Andra böcker som utmärkt sig lite extra denna månaden är Förr eller senare exploderar jag, Fjärilseffekten och Monster. Karin Alvtegens böcker är ju så himla bra, och allra bäst som ljudbok när hon läser dem själv, hon har en såndär mysig sagotantsröst.

Har ni läst något extra bra under april månad?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar