onsdag 22 maj 2013

Dagens bokskörd

Idag har jag hämtat ut inte mindre än fyra böcker, hurra! Blev riktigt pepp på Gudfar av Dy Plambeck nu, har aldrig hört talas om den men verkar vara helt i min smak. Jag gillar Karin Boye och jag gillar romaner om personer som har existerat så Jessica Kolterjahns Den bästa dagen är en dag av törst känns redan som en hit. Kristian Lundbergs debut Yarden har jag lyssnat på och tyckt om, har dock inte läst hans andra bok men här kom den tredje, En hemstad. Kan man läsa den ändå eller ska jag ta tvåan först? Och så Bokklubben vid livets slut av Will Schwalbe som jag tidigare har sneglat på som verkar vara en riktigt bra bok att ge bort på mors dag. En cancersjuk mor och hennes son upptäcker det fantastiska med litteratur tillsammans.

Peppen! Men först åter till The Paris Wife inför söndagens bokcirkel.1 kommentar: