tisdag 2 april 2013

Sara-Sofias läsrapport mars 2013

Jag verkar vara stadig på 10 böcker i månaden, detta är tredje månaden på raken med samma antal. Jag blir nästan lite imponerad av min konsekvens, faktiskt. Detta är mars månads bokskörd:

Dödgrävarens dotter - Joyce Carol Oates
Torka aldrig tårar utan handskar; del 2, Sjukdomen - Jonas Gardell
Döden genom vatten - Ruth Rendell
Tony and Susan - Austin Wright (bokcirkelbok)
Fallen - Joyce Carol Oates
Det som aldrig sker - Anne Holt
Som glöd blir till aska - Annika Sjögren
Doktor Joseph - Andreas Roman (recensionsbok)
Askungar - Kristina Ohlsson
Allt vad marken gömmer - Annika Sjögren

3877 sidor allt som allt. Om jag ska hissa och dissa lite, vilket jag ju såklart ska, så har jag väldigt många favoriter denna månaden. Den enda som jag faktiskt är tveksam till är Döden genom vatten av Ruth Rendell, den var lite tråkig och intetsägande. Annars gillade jag rubbet! Joyce Carol Oates är ju en favorit hos mig, och Tony and Susan var så spännande att jag knappt kunde lägga den ifrån mig. Gardells andra bok i TATUH-serien var så klart lika bra som den första, väldigt gripande och sorglig.

Just nu läser jag Lars Wilderängs nya bok Midsommargryning som ska recenseras i mitten av april varvat med Annika Sjögrens Ur havet stiger vågorna. Jag gillar båda än så länge.

Har ni haft en bra läsmånad under mars? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar