söndag 17 mars 2013

På spaning efter den vecka som gått - 11

Ännu en vecka har gått, och ännu mindre har jag läst. Det är mycket just nu runt omkring och jag finner inte mycket ro till att läsa.

Men i veckan som gått har vi varit i London, vilket inte främjade läsandet i stort, men jag lyckades läsa en hel del på vägen dit och hem. London var riktigt fantastiskt och bjöd på en hel del kultur och historia. Jag har tittat på en massa gamla byggnader och gått på flera muséer så som British Museum, Tate Modern och National Gallery. Vi besökte Selfridges, där både boken och TV-seien om Mr Selfridge toppade försäljningslistorna på respektive avdelning. Vi hann till och med gå på musikalen Spamalot vilket så klart var en upplevelse för ett Monty Python-fan. Självklart hann jag med lite bokshopping, jag besökte den fantastiska bokhandeln Foley's i Soho och köpte den mycket omtalade Tell the wolves I'm home.

Väl hemma möttes jag av två postavier och två gosiga katter. S. J. Boltons senaste på svenska, Livrädd, och så Maria Semples debut Var blev du av Bernadette gömde sig i paketen som jag fick i utbyte för postavierna. Dags att få tillbaka läsflytet alltså.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar