lördag 30 mars 2013

Hur böcker fungerar, exakt så!


Glad påsk på er kära läsare, hoppas ni får en massa lästid! Trots mitt ganska svala intresse för deckare blev det faktiskt lite av ett påskekrimtema för mig i alla fall. Jag har nyss läst ut Livrädd av S. J. Bolton (recension kommer 3/4) och så har jag påbörjat Tony & Susan som väl kanske inte är en klassisk deckare men likväl en spänningsroman. Igår såg vi dessutom den amerikanska versionen av Män som hatar kvinnor, en ytterst konstig film eftersom skådespelarna bryter på svenska och vissa repliker till och med är på svenska. Jag får säkert en hel del fiender när jag säger det här, men jag gillade den amerikanska Lisbeth bättre, mycket mer lågmäld och inte så överspelad. Och om födelsedagsbarnet här (min numera 31-årige sambo) kan slita sig från sitt bilspel så kanske vi även hinner med att se filmatiseringen av Hypnotisören. Minns inget av boken, förutom att jag störde mig en del på den, men jag hoppas på en spännande film. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar