söndag 6 januari 2013

På spaning efter den vecka som gått -1

Nytt år, ny vecka, nya tag. 

Det fullkomligt haglar av best of 2012-listor i bloggvärlden och nya utmaningar annonseras. Jag har inte ens gjort en summering av läsåret 2012 och jag vet inte ens varför. I veckan har jag skrivit om nyårslöften inför 2013 som dock är mer någon typ av antilöften där jag lovar att egentligen inte lova någonting. 

Det låter oerhört pessimistiskt men jag är riktigt pepp på läsåret 2013 och tror att det blir hur bra som helst. 

Idag har vi till exempel haft bokcirkel där jag åt årets första semla och vi pratade om litteratur i allmänhet och Maken i synnerhet. Det fanns mycket att säga om boken och som vanligt tyckte alla väldigt olika. Therese lovade att ha påbörjat sin läsning av Sagan om ringen till nästa träff så nu Therese, nu finns det på pränt och du har ingen återvändo! Till nästa cirkel ska vi läsa Perks of being a wallflower, som jag egentligen hade tänkt läsa när den kommer på svenska, men det får bli engelska nu annars blir det lite tajt om tid. Ska blir riktigt intressant att se what the fuss is all about. 

Men först ska jag fortsätta med Gardells andra del i serien Torka aldrig tårar utan handskar, nämligen Sjukdomen

2 kommentarer:

  1. Den finns på svenska! Wallflower: Konsten att titta på, heter den. Den kom på svenska redan år 2000.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den fanns inte direkt att köpa i tryck dock :)

      Radera